DRAGOS MIHAIL LUPU

FONDATORUL NOSTRU

DRAGOS MIHAIL LUPU

DESPRE FONDATORUL C4YOU

Dragoș Mihail Lupu este fondatorul ONG-ului nostru și un lider de opinie recunoscut în comunitatea noastră. Născut în 1969 la București, este căsătorit și are un copil. Este psiholog specialist, membru al Colegiului Psihologilor din România și deține 4 atestate profesionale în diverse domenii, cum ar fi psihologia transporturilor, psihologia muncii și serviciilor, psihologia aplicată în domeniul securității naționale și psihologie clinică.

Cu o experiență vastă în resurse umane, Dragoș este un specialist în formarea echipelor de vânzări directe. De asemenea, este un experimentat manager încă din anul 1993, când și-a înființat prima companie ca acționar unic.

Dragoș este interesat de studiul sociologiei internaționale, dar mai ales al celei de la nivel național, al României, cu accent pe interacțiunea grupurilor sociale. El este și fondatorul Inițiativei „Pentru copiii noștri” (PCN), prin care-și propune să îmbunătățească viața copiilor din România și să reducă decalajele economico-sociale.

MISIUNEA NOASTRĂ

Credem că nici o persoană nu ar trebui să treacă prin viață fără să aibă acces la resursele și suportul de care are nevoie pentru a supraviețui și pentru a trăi o viață decentă. Fiecare donație ne ajută să furnizăm alimente, îmbrăcăminte, adăpost și servicii esențiale celor care au nevoie de ele.

E NEVOIE DE SCHIMBARE!

Potrivit Eurostat, în anul 2020, aproximativ 23% din populația României era considerată săracă, ceea ce înseamnă că acești oameni trăiesc cu un venit de sub 60% din venitul mediu al populației. De asemenea, 700.000 de copii trăiesc în sărăcie în România, privați de resurse elementare, cum ar fi hrana, îmbrăcămintea sau adăpostul.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Ne angajăm să acționăm cu transparență și responsabilitate și să informăm donatorii noștri cu privire la modul în care donațiile lor sunt utilizate. Suntem dedicați în a face o diferență reală în viața celor care au nevoie de sprijinul nostru și suntem recunoscători pentru orice ajutor și sprijin pe care îl primim.

ÎNGERII NOȘTRI

IMPLICĂ-TE ÎN ASOCIAȚIA C4YOU

Dacă implicarea în politică nu ți se pare interesantă, implică-te social sprijinind ONG-ul nostru!

La C4YOU suntem dedicați ajutării copiilor săraci, bătrânilor, mamelor singure și celor cu venituri foarte mici, care se confruntă cu dificultăți financiare și sociale semnificative. Misiunea noastră este de a contribui la îmbunătățirea vieții acestor oameni și de a le oferi un sprijin real în momentele de nevoie. 

Ne dorim să facem o diferență reală în viața celor care au nevoie de sprijinul nostru și suntem recunoscători pentru orice ajutor și sprijin pe care îl primim.

Scroll to Top

DONEAZĂ ACUM!

Cont LEI: RO39CECEB00130RON4503922
CEC BANK
SWIFT/BIC CECEROBUXXX
Beneficiar: Asociatia C4you
C.I.F.: 38241022