DRAGOS MIHAIL LUPU

FONDATORUL NOSTRU

DRAGOS MIHAIL LUPU

DESPRE FONDATORUL C4YOU

Dragoș Mihail Lupu este fondatorul ONG-ului nostru și un lider de opinie recunoscut în comunitatea noastră. Născut în 1969 la București, este căsătorit și are un copil. Este psiholog specialist, membru al Colegiului Psihologilor din România și deține 4 atestate profesionale în diverse domenii, cum ar fi psihologia transporturilor, psihologia muncii și serviciilor, psihologia aplicată în domeniul securității naționale și psihologie clinică.

Cu o experiență vastă în resurse umane, Dragoș este un specialist în formarea echipelor de vânzări directe. De asemenea, este un experimentat manager încă din anul 1993, când și-a înființat prima companie ca acționar unic.

Dragoș este interesat de studiul sociologiei internaționale, dar mai ales al celei de la nivel național, al României, cu accent pe interacțiunea grupurilor sociale. El este și fondatorul Inițiativei „Pentru copiii noștri” (PCN), prin care-și propune să îmbunătățească viața copiilor din România și să reducă decalajele economico-sociale.

CADOU PENTRU TINE

30 DE ANI ÎN CERC

Fondatorul C4You, Dragoș Mihail Lupu, oferă GRATUIT tuturor donatorilor această lucrare sub forma unei cărți manifest-explicativă a parcursului socio-politico-economic din ultimii 30 de ani. Dacă vrei să te implici suplimentar în schimbarea situației curente din România, vei afla din „30 de ani în Cerc” soluții concrete pentru dezvoltarea României pe termen scurt-mediu și reducerea decalajelor economico-sociale!

PENTRU TOȚI ROMÂNII

30 DE ANI ÎN CERC

În cartea sa „30 de ani în cerc”, Dragoș detaliază parcursul socio-politico-economic al României din ultimii 30 de ani și oferă soluții concrete pentru dezvoltarea României pe termen scurt-mediu. Cartea reflectă angajamentul său pentru dezvoltarea României și pentru creșterea nivelului de trai al tuturor cetățenilor săi.

” Am fost mințiți și manipulați în decembrie 1989, iar adevărul au avut grijă să îl ascundă până în zilele noastre. Pe baza acestor minciuni au fost create primele partide și au apărut primii oameni politici. Ne merităm conducătorii, pentru că noi i-am votat, noi am făcut campanii pentru alegerea lor, noi am venit la mitinguri, la mici, bere și sarmale. Aceste partide politice au început să se divizeze, să se combine, să se dilueze și să paraziteze alte partide politice, încât abia mai poți să trasezi o line între ele – toți sunt <o apă și un pământ>.”

Dragos M. Lupu

Fondator C4You

MISIUNEA NOASTRĂ

Credem că nici o persoană nu ar trebui să treacă prin viață fără să aibă acces la resursele și suportul de care are nevoie pentru a supraviețui și pentru a trăi o viață decentă. Fiecare donație ne ajută să furnizăm alimente, îmbrăcăminte, adăpost și servicii esențiale celor care au nevoie de ele.

E NEVOIE DE SCHIMBARE!

Potrivit Eurostat, în anul 2020, aproximativ 23% din populația României era considerată săracă, ceea ce înseamnă că acești oameni trăiesc cu un venit de sub 60% din venitul mediu al populației. De asemenea, 700.000 de copii trăiesc în sărăcie în România, privați de resurse elementare, cum ar fi hrana, îmbrăcămintea sau adăpostul.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Ne angajăm să acționăm cu transparență și responsabilitate și să informăm donatorii noștri cu privire la modul în care donațiile lor sunt utilizate. Suntem dedicați în a face o diferență reală în viața celor care au nevoie de sprijinul nostru și suntem recunoscători pentru orice ajutor și sprijin pe care îl primim.

ALĂTURĂ-TE MIȘCĂRII NOASTRE!

Schimbarea o facem împreună în PCN!

HAI ÎN P.C.N. – PARTIDUL COPIILOR NOȘTRI!
Nu te-ai mai dus să votezi pentru că ai crezut că, oricum, votul tău nu contează? Ai fost și ai votat dar întotdeauna, mai târziu, ți-a fost rușine pe cine ai ales să te reprezinte și niciodată nu te-ai mândrit cu asta? Ai fost “obligat” să alegi “răul cel mai mic” pentru că altfel nu ai fi avut pe cine să votezi sau ar fi câștigat alegerile partidul ce reprezintă “răul cel mare”! TE ÎNȚELEG! Și eu am trecut prin toate aceste faze. La fiecare ciclu electoral. Vestea BUNĂ este că în 2024 avem un an cu totul și cu totul deosebit, an în care se suprapun toate tipurile de alegeri : locale, parlamentare și prezidențiale.
Hai să facem din acest an 2024 anul NOSTRU… anul în care votăm pentru NOI, pentru FAMILIILE NOASTRE și mai ales pentru viitorul COPIILOR NOȘTRI. Hai să facem din devizele noastre: LIBERTATE, DEMOCRAȚIE, MUNCĂ – (L.D.M.) și EDUCAȚIE, PROFESIONALISM, CINSTE – (E.P.C.) noile modele de comportament în societate, noile norme de comportament politic, noul standard de selecție al reprezentanților noștri. Vino alături de noi, aderă la P.C.N. și hai să spargem împreună CERCUL vicios în care ne învârtim de peste 30 de ani!

0 +
Femei abuzate în România
0 +
Copii Abandonați
0 +
Copii care nu merg la școală
0 +
Persoane defavorizate

ÎNGERII NOȘTRI

IMPLICĂ-TE ÎN ASOCIAȚIA C4YOU

Dacă implicarea în politică nu ți se pare interesantă, implică-te social sprijinind ONG-ul nostru!

La C4YOU suntem dedicați ajutării copiilor săraci, bătrânilor, mamelor singure și celor cu venituri foarte mici, care se confruntă cu dificultăți financiare și sociale semnificative. Misiunea noastră este de a contribui la îmbunătățirea vieții acestor oameni și de a le oferi un sprijin real în momentele de nevoie. 

Ne dorim să facem o diferență reală în viața celor care au nevoie de sprijinul nostru și suntem recunoscători pentru orice ajutor și sprijin pe care îl primim.

Scroll to Top

DONEAZĂ ACUM!

Cont LEI: RO39CECEB00130RON4503922
CEC BANK
SWIFT/BIC CECEROBUXXX
Beneficiar: Asociatia C4you
C.I.F.: 38241022