Implică-te acum. Uite cum poți ajuta!

NE POȚI AJUTA FĂRĂ SĂ CHELTUI CEVA!Redirecționează 20% din impozitul pe venit!

TU știi unde merg taxele tale? Ai vrea să ajuți oamenii săraci din România, dar nu-ți permiți să donezi? Avem soluția: redirecționează 20% din impozitul pe venit/profit al firmei tale către Asociația Community4You. Este un impozit pe care-l plăteșți ORICUM statului român, și taxele tale, din banii munciți de TINE merg DIRECT la cei au nevoie de ei, dar pe care statul nu-i ajută.

Conform Legii sponsorizării (nr. 32/1994), poți alege să direcționezii o parte din impozitul tău către o organizație non-profit, contribuind astfel la sprijinirea cauzelor în care crezi. Prin redirecționarea a 20% din impozitul tău., nu numai că te implici activ în comunitate, dar ai și posibilitatea de a decide direct cum sunt folosiți banii tăi.

Facilitatea fiscală de 20% reprezintă o oportunitate pentru persoanele juridice de a susține o cauză care corespunde valorilor și culturii organizației lor. Acest lucru se realizează prin redirecționarea unei proporții din impozitul pe venit (trimestrial) sau profit (anual), în baza unui contract de sponsorizare încheiat între beneficiar (în acest caz, Fundația World Vision România) și sponsor (persoana juridică).

Cum procedezi?

Compania ta poate redirecţiona 20% din impozitul pe venit/ profit către un ONG (sau mai multe) într-un termen de 6 luni de la depunerea declaraţiei pe profit (conform Ordin 1679/2022). Astfel, completezi:

1. contractul de sponsorizare (pe care îl trimiţi către noi pe email la adresa info@c4you.ro) şi
2. formularul 177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor” (se completează şi se editează cu ajutorul programului de asistenţă, asigurat gratuit de către ANAF),

iar noi o să primim suma înscrisă de tine în formular, din taxele plătite deja de companie. Când depui documentele (formularul 177 ) nu uita să ne trimiţi ṣi nouă contractul de sponsorizare.

Cum completezi formularul 177?

Iată ce trebuie să completezi:
La secțiunea II a formularului, „Redirecționarea impozitului pe profit/venit”, bifează căsuța 1: „Sponsorizare către entități persoane juridice fără scop lucrativ”
La secțiunea II, „Date de identificare a beneficiarului”, include informațiile de mai jos:

Asociația Community 4 you
Cod de identificare fiscală: 38241022
Adresa: Bucureṣti, Sector 2, Str. Stefan cel Mare Nr. 44, Cod poṣtal 020147
Cont bancar (IBAN): RO39CECEB00130RON4503922;
Telefon: 0737053945
Email: info@c4you.ro

DE CE NOI?

"Caritatea nu a umilit niciodată pe cel care a beneficiat de ea, căci nu către el, ci către Dumnezeu a fost făcut darul." Antoine de Saint-Exupery

Redăm Zâmbete

Furnizăm alimente și alte necesități de bază pentru a ajuta oamenii să supraviețuiască și dezvoltăm programe pentru a ajuta oamenii să-și găsească locuri de muncă!

Suntem Dedicați

Fondată cu multă pasiune și dedicație, organizația noastră are ca obiectiv să mobilizeze voluntari și donatori din întreaga lume, pentru a ajuta oamenii vulnerabili.

Fiecare donație contează!

Ajutăm financiar copii din familii sărace, copiii de pe stradă, copiii care nu au acces la educație! Oferim alimente, hăinuțe, acces la educație, electricitate și cele necesare vieții de zi cu zi!
Construim/renovăm casele celor săraci, susținem cămine de bătrâni și organizăm mese la cantină atât pentru varstici, cât și pentru oamenii străzii sau cei din comunitățile defavorizate.​
Ajutăm oamenii bolnavi care au nevoie de tratamente, sau proceduri medicale, și pe cei cu handicap care au nevoie de proteze, cărucioare, etc., dar nu au posibilitatea financiară să le cumpere. ​
Oferim consiliere psihologică persoanelor defavorizate sau aflate în impas. De la depresie, la boli mintale grave ca schizofrenia sau bipolaritatea, ne asigurăm că au ajutorul și suportul necesar!
Aproape un sfert, 23% dintre mamele sub 18 ani din Uniunea Europeană trăiesc în România. Susținem tinerele femei și mame cu copii în întreținere, care au nevoie de ajutor financiar și psihologic.
Ajutăm bătrâni în suferință și neajunsuri. Donațiile tale merg către achiziționarea de lemne, alimente, reparații la casă, medicamente, și orice le este necesar unui trăi demn.
Femei abuzate în România
0 +
Copii Abandonați
0 +
Copii care nu merg la școală
0 +
Persoane defavorizate
0 +

CONTACTEAZĂ-NE!

VREI SĂ VORBEȘTI CU NOI?

Ajută-l pe Cosmin!

Cosmin are 10 ani și încă de când era bebeluș a avut o infecție intracraniană ce a necesitat o perioadă mare de spitalizare cu dren cranian și multiple tratamente. 

Scroll to Top

DONEAZĂ ACUM!

Cont LEI: RO39CECEB00130RON4503922
CEC BANK
SWIFT/BIC CECEROBUXXX
Beneficiar: Asociatia C4you
C.I.F.: 38241022