AVEM NEVOIE DE TINE!

Despre Noi

MISIUNEA NOASTRĂ

Nu-i lăsa să se lupte singuri!

Suntem o echipă de oameni dedicați și pasionați, cu experiență în domeniul umanitar și social. Misiunea noastră este de a contribui la îmbunătățirea vieții oamenilor și de a le oferi un sprijin real în momentele de nevoie.

Ne concentrăm pe ajutorarea copiilor săraci, bătrânilor, mamelor singure și a celor cu venituri foarte mici, care se confruntă cu dificultăți financiare și sociale semnificative.

Știm că sărăcia are efecte devastatoare asupra oamenilor și duce la probleme sociale, de sănătate, educație și adăpost.  Prin urmare, suntem hotărâți să ne implicăm activ în comunitățile din care provin aceste persoane și să le oferim sprijinul de care au nevoie pentru a-și depăși dificultățile. 

Suntem dedicați în a face o diferență reală în viața celor care au nevoie de sprijinul nostru!

Dragos M. Lupu

Fondator C4You

IMPLICĂ-TE ACUM!

CAUZELE NOASTRE

Donează Pentru Copii! Ajutăm financiar copii din familii sărace, copiii de pe stradă, copiii care nu au acces la educație! Vrem un viitor mai bun pentru România!
Donează Pentru Bolnavi! Ajutăm oamenii bolnavi care au nevoie de tratamente, și pe cei cu handicap (proteze, cărucioare, etc). Orice suma, oricât de mică, poate salva o viață!
Bătrânii din România merită o viață mai bună! Ajutăm bătrâni în suferință și neajunsuri (lemne, alimente, reparații la casă, medicamente). Ajută-ne să-i ajutăm!
Oferim burse pentru educație și consiliere psihologică persoanelor defavorizate sau aflate în impas! Ne preocupăm să îi învățăm pe oameni cum să își îmbunătățească propria situație!
Construim /renovăm casele celor săraci, susținem cămine de bătrâni si organizăm mese la cantină. Credem că este necesară o abordare colectivă pentru a face o schimbare semnificativă!
România este pe primul loc în UE la nr. de mame minore! Susținem tinere femei și mame cu copii în întreținere, care au nevoie de ajutor financiar și psihologic.

Întinde o mână de ajutor!

Ne dorim sprijinirea persoanelor dezavantajate, din categoriile sociale vulnerabile și ne implicăm direct pentru creșterea echilibrată a copiilor abandonați. Scopul nostru este de a face o diferență semnificativă în viețile oamenilor care se luptă cu sărăcia, boala, discriminarea și lipsa de educație!

Vrem să oferim 3 mese calde pentru 100 de copii!

DE CE NOI?

Fiecare donație contează!

Redăm Zâmbete

Furnizăm alimente și alte necesități de bază pentru a ajuta oamenii să supraviețuiască și dezvoltăm programe pentru a ajuta oamenii să-și găsească locuri de muncă!

Suntem Dedicați

Fondată cu multă pasiune și dedicație, organizația noastră are ca obiectiv să mobilizeze voluntari și donatori din întreaga lume, pentru a ajuta oamenii vulnerabili.

MISIUNEA NOASTRĂ

Ajutați-ne să îi ajutăm pe cei care au nevoie!

Ne bazăm pe donațiile și sprijinul generos al oamenilor pentru a ne putea continua activitatea și a putea ajuta cât mai mulți oameni. Fiecare donație ne ajută să furnizăm alimente, îmbrăcăminte, adăpost și servicii esențiale celor care au nevoie de ele. De asemenea, ne ajută să dezvoltăm și să implementăm programe de dezvoltare comunitară care să le ofere oamenilor oportunități de a-și îmbunătăți viața pe termen lung.

Ne angajăm să acționăm cu transparență și responsabilitate și să informăm donatorii noștri cu privire la modul în care donațiile lor sunt utilizate. Suntem recunoscători pentru orice ajutor și sprijin pe care îl primim care ne ajută să ne îndeplinim misiunea.

CADOU PENTRU TINE

30 DE ANI ÎN CERC

Fondatorul C4You, Dragoș Mihail Lupu, oferă GRATUIT tuturor donatorilor această lucrare sub forma unei cărți manifest-explicativă a parcursului socio-politico-economic din ultimii 30 de ani. Dacă vrei să te implici suplimentar în schimbarea situației curente din România, vei afla din „30 de ani în Cerc” soluții concrete pentru dezvoltarea României pe termen scurt-mediu și reducerea decalajelor economico-sociale!

Scroll to Top

DONEAZĂ ACUM!

Cont LEI: RO39CECEB00130RON4503922
CEC BANK
SWIFT/BIC CECEROBUXXX
Beneficiar: Asociatia C4you
C.I.F.: 38241022