EI AU NEVOIE DE AJUTOR URGENT!

CAZURI UMANITARE URGENTE

DONEAZĂ PENTRU EI

IMPLICĂ-TE ACUM!

Ajută-l pe Cosmin!

Cosmin are 10 ani și încă de când era bebeluș a avut o infecție intracraniană ce a necesitat o perioada mare de spitalizare cu dren cranian și multiple tratamente. Provine dintr-o familie defavorizată și a fost abandonat încă de atunci în spital și în grija statului.

Ajut-o pe Dna Ica!

Dna. Ica, 75 de ani, fostă învățătoare, locuiește în București din 1969, se luptă de mulți ani cu grave probleme cardiace. Din această cauza a fost pensionată medical înainte de vârsta normală de pensionare, fapt ce i-a redus vechimea în muncă și implicit a pensiei pe care o primește în prezent.

Donează Pentru Bătrâni!

Bătrânii din România merită o viață mai bună! Deși mulți dintre ei sunt singuri și izolați, noi credem că ei sunt bunicii noștri, ai tuturor! Bătrânii au nevoie urgentă de servicii medicale și sociale, asistență la domiciliu, precum și de programe și proiecte menite să le îmbunătățească viața. Ajută-ne să-i ajutăm!

Donează Pentru Copii!

Vrei un viitor mai bun pentru România? Donațiile tale ne ajută să creștem accesul la educație și să îmbunătățim starea de sănătate și de bine a copiilor. De asemenea, nici un copil nu ar trebui să adoarmă flămând! Donează pentru a oferi alimentație, îmbrăcăminte, educație și îngrijire medicală copiilor sărmani.

Donează Pentru Bolnavi!

Pentru cei sărmani, orice diagnostic poate însemna o condamnare la moarte. Toți românii ar trebui să aibă dreptul la demnitate și acces la servicii medicale care le îmbunătățesc calitatea vieții. Donează acum pentru a-i ajuta pe cei bolnavi, aflați în suferință. Orice sumă, oricât de mică, poate salva o viață!

CADOU PENTRU TINE

30 DE ANI ÎN CERC

Fondatorul C4You, Dragoș Mihail Lupu, oferă GRATUIT tuturor donatorilor această lucrare sub forma unei cărți manifest-explicativă a parcursului socio-politico-economic din ultimii 30 de ani. Dacă vrei să te implici suplimentar în schimbarea situației curente din România, vei afla din „30 de ani în Cerc” soluții concrete pentru dezvoltarea României pe termen scurt-mediu și reducerea decalajelor economico-sociale!

Scroll to Top

DONEAZĂ ACUM!

Cont LEI: RO39CECEB00130RON4503922
CEC BANK
SWIFT/BIC CECEROBUXXX
Beneficiar: Asociatia C4you
C.I.F.: 38241022