"Realizarile unei organizatii sunt rezultatele efortului depus de fiecare individ" (Vince Lombardi)

Financial Donations

Donatii persoane juridice/Sponsorizari

Ne poti ajuta fara sa cheltui nimic. Redirecționeaza 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Din orice venit, statul impoziteaza 16%. Din acestia, 20% pot fi directionati spre o organizatie non-profit, conform Legii sponsorizării (nr. 32/1994)
Banii nu mai ajung toti la stat, ci ajuta un ONG sa-si sustina financiar activitatea. Altfel spus, aveti posibilitatea sa decideti ce se intampla cu banii din impozitele voastre. Si puteti decide sa ne fiti alaturi. Procedura de redirectionare este simpla:

Se va intocmi un CONTRACT DE SPONSORIZARE.

2) Contractul completat va fi apoi trimis la noi in doua exemplare semnate si stampilate. Il semnam si noi, il stampilam si returnam un exemplar firmei. Contractul reprezinta baza redirectionarii cotei de 20% din impozitul pe profit.

In calitate de agent economic, puteti decide ca o parte din impozitul companiei sa fie directionat catre Asociatia COMMUNITY 4 YOU. Donatiile pot fi atat in bani, cat si in obiecte, iar prin contractul de sponsorizare se poate deduce pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 5‰ din cifra de afaceri a companiei.

Care sunt avantajele dumneavoastra?

Aveti controlul asupra unei parti din banii pe care ii datorati Statului. Puteti alege, astfel, ca 20% din impozitul pe profit, in limita a 5‰ din cifra de afaceri a companiei, sa fie orientati catre proiecte si campanii cu impact real, sustenabil. Asociatia COMMUNITY 4 YOU asigura o alocare justa a fondurilor catre campaniile si proiectele pe care le deruleaza si, deasemenea, urmareste o ilustrare cat mai clara si transparenta activitatii sale, prin intermediul canalelor media și nu numai.

Daca doriti sa sponsorizati o campanie / un proiect al fundatiei sau aveti nevoie de mai multe informatii referitoare, va rugam sa ne contactati!  

Extras cod fiscal Cap.III, Art.31 (4) Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea si legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

a) sunt in limita a 5‰ din cifra de afaceri

b) nu depasesc 20% din impozitul pe profit

Donatii persoane fizice

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit si vom Ajuta Impreuna!

 1) DESCARCA Formularul 230 dacă ai avut venituri din salarii sau din pensii

 2) COMPLETEAZA formularul urmarind instructiunile de la finalul documentului descarcat

 3) TRIMITE formularul la Administratia Financiara (ANAF) de care apartii cat mai repede posibil, direct sau prin posta cu scrisoare recomandata sau poti trimite / lasa formularul completat la sediul Asociatiei Community 4 You.

Daca vrei sa ne ajuti mai mult, iti poți convinge apropiatii, prietenii si colegii sa ti se alature. Fiecare ajutor conteaza! Aduna cat mai multe formulare si scrie-ne la info@c4you.ro sau suna-ne sa le luam noi de la tine.

Doneaza online prin transfer bancar

Material Donations

 • Produse
 • Alimente
 • Rechizite
 • Haine
 • Jucarii

Pentru donatii, sunati la 0737053945 si stabilim detaliile!

Volunteering

Volunteer will enter into a voluntary agreement with us, and on request can be issued certificate of practice or recommendation. Volunteering is the public interest activities, undertaken any initiative to the benefit of others, without requiring a payment, except for awards that are given after each volunteer activity

 • So that together we can change destinies;
 • To make friends with other volunteers;
 • To be an example for others;
 • To live an unforgettable experience;

If you want to get involved, please feel free to contact us. Activities in which you can get involved as a volunteer include:

 • Distribution of public information materials;
 • Supporting children whose parents are away;
 • Help us transport donated goods from around the country;
 • Exchange of experience between countries, cities, communities and volunteers;
 • Participation at events – campaigns, fairs, conferences, camps, concerts, galas, all to raise funds necessary for projects of the association;

For other detailes contact us: info@c4you.ro

WE HELP TOGETHER!